Luxusní velkoformátové obklady a dlažba pro unikátní atmosféru

Luxusní velkoformátové obklady a dlažba pro unikátní atmosféru

Velkoformátové obklady a dlažby dodají vašemu interiéru nádech luxusu, opticky zvětší prostor, propůjčí mu jedinečný vzhled, unikátní atmosféru a zcela nové rozměry. Objevte s námi jejich kouzlo.

Velkoformátová dlažba a obklady

Díky stále novým a inovovaným technologiím je nabídka formátů opravdu široká a navíc stále roste. Formát dlažby 60×60 cm, interiérová dlažba 60×120 či velkoformátová dlažba 120×120 cm už dávnou není žádnou výjimkou. Velmi oblíbeným rozměrem obkladů do interiéru je i velkoformátová dlažba 75×150 cm. Můžete popustit uzdu své představivosti a použít i velkoformátové obklady na zdi, třeba velkoformátové obklady v rozměru 120×120 cm. Prostor designově sjednotíte a získá nádech luxusu

Proč si vybrat velkoformátovou dlažbu a obklady

Velkoformátová dlažba je skvělou volbou nejen do prostorných, ale i do malých místností. Velký formát dlažeb a obkladů beze spár totiž opticky zvětší i malé koupelny, sjednotí plochu a prostor bude působit harmonicky a uceleně. Velkoformátová dlažba a velkoformátové obklady odpoutají pozornost od skutečnosti, že je místnost malá a vytvoří jedinečný interiér. Prohlédněte si katalog, podívejte se, které obklady a dlažba jsou skladem a získejte spoustu inspirace pro vysněný design.

Vneste si do interiéru kouzlo přírody

Na velkých formátech krásně vynikne imitace přírodních materiálů v designu mramoru, kamene nebo betonu, povrch však může neotřele napodobovat i kovový efekt. Výhodou je i minimální množství spár, ve kterých se mohou usazovat nečistoty. To oceníte hlabně v prostorách sprchového koutu, okolí vany i umyvadla, kde dochází k intenzivnímu styku povrchu s vodou. Při použití kvalitní spárovací hmoty, která je vodoodpudivá, snadno čistitelná a zabraňuje tvorbě plísní, vám odpadne zdlouhavé drhnutí zašlých spár.

Vetkněte prostoru reprezentativní nádech luxusu

Díky jedinečnému designu, který na velkém formátu dlaždic či obkladů na stěny krásně vynikne, se stane dlažba dominantou každého interiéru. Velkoformátové dlažby můžete použít i do vstupních hal, velkých jídelen, obývacích místností či na rozlehlé terasy. Celý prostor bude působit elegantně, honosně a noblesně. Ponechte vzdušnost každému prostoru a dosáhněte výjimečného efektu.